Vooruitstrevende aanpak
met supersnel resultaat

Innovatieve aanpak
met supersnel resultaat

Black Lion staat voor een geïntegreerde aanpak waarbij alle overbodige omwegen uitgeschakeld worden. Veel vroeger dan bij een traditioneel webbureau brengen we een ontwerp in de browser tot leven. Zo krijg je als klant al van in het prille begin zicht op het eindresultaat en word je actief in the ‘making of’ betrokken. Het resultaat is een beter werkende website, een snellere opleveringstijd en een lagere kostprijs.

 

Bij de traditionele werkwijze die door de meeste webbureaus gehanteerd wordt, gaat er heel wat tijd over de ontwerpfase voor de website echt gebouwd kan worden. Hierdoor gaat kostbare tijd verloren die beter benut kan worden. En wat als de pijnpunten van het ontwerp pas tijdens de ontwikkeling aan het licht komen? De ervaring leerde ons dat het vandaag efficiënter kan.
 
En geloof ons, we gaan hier ver in. Het bewijs is Shuttle, ons eigen ontwikkeld web platform dat dit hele proces ondersteunt.

Shuttle:
gevaarlijk doeltreffend

Shuttle is het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt om websites te bouwen of aan te passen. Daar waar traditionele systemen ophouden, begint Shuttle nog maar pas. Het is dé overlevingskit voor de website die moet leven, groeien en - uiteraard - opbrengen. Shuttle is in house ontwikkeld door Black Lion en vormt vandaag de ruggengraat van onze dienstverlening.

 

We hebben lang en hard aan Shuttle gewerkt en blijven dat doen. Je kan dus gerust stellen dat het platform het hart van onze onderneming is en een allesomvattend, geïntegreerd geheel vormt. Precies daarin ligt de kracht van het systeem.

 

Neem je je website ernstig en wil je er vooral zelf actief mee aan de slag gaan, dan zal je Shuttle helemaal geweldig vinden. Voor je het weet verzin je de gekste redenen om de inhoud van je site aan te passen.

Niets dan
voordelen

Aanpak-check.svg

Wij regelen alles

Het succes van een website hangt in grote mate af van de teksten, beelden en vindbaarheid in zoekmachines. Als strategische partner zijn we je aanspreekpunt voor het complete plaatje.

Aanpak-cloud.svg

Beschermd tegen verlies

Terwijl jij op je twee oren slaapt, wordt er elke nacht een backup van je website genomen. Foutje gemaakt? Plaats gewoon zelf een backup terug, no questions asked.

aanpasbaar.svg

Eenvoudig zelf aan te passen

Zonder toegevingen of compromissen pas je met Shuttle alle inhoud van je website aan. Wat vroeger door een webmaster moest gebeuren, doe je voortaan zelf, zonder bijkomende kosten.

Aanpak-phone.svg

Perfect op alle toestellen

Bijna de helft van je bezoekers gebruikt een smartphone of tablet om te surfen. Ons responsive design zorgt dat de inhoud op alle mobiele apparaten netjes en leesbaar wordt weergegeven.

Aanpak-search.svg

zoekmachinevriendelijk

Google ♥ Shuttle. Shuttle genereert webpagina’s zoals Google het graag heeft. Geen wonder dus dat de websites van onze klanten zo goed gevonden worden.

Aanpak-scale.svg

Onbeperkt uitbreidbaar

Net als de mogelijkheden van Shuttle, is ook je webruimte onbeperkt. Je leest het goed: upload zoveel afbeeldingen, documenten of video's als je wilt. The sky is the limit.

Aanpak-basket.svg

Ook voor webshops

We helpen je graag bij het uitbouwen van je online winkel. Van heel simpel tot heel uitgebreid met promoties, voorraden, leveringskosten en online betalingen: wij zorgen ervoor.

Aanpak-wine.svg

automatische updates

Net als een goeie fles wijn wordt een Shuttle website alleen maar beter. Telkens wanneer we een update of uitbreiding van onze core uitbrengen, geniet elke gebruiker er automatisch van mee.

Aanpak-lock.svg

Veilig in de cloud

Shuttle draait volledig op Amazon Web Services, waar ook toppers als Instagram en Dropbox op draaien. Een meer betrouwbare omgeving voor je website konden we niet vinden.

Benieuwd naar wat wij
maken in Shuttle?

Van one-pagers tot uitgebreide corporate sites en full option webshops, je project is bij Black Lion in goede handen. En je krijgt er Shuttle, onze eigen lean mean web machine bij!

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste digitale trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.