FBP

Wij bouwen

beestig goeie websites

Wil je een
webshop laten maken?

Doe een beroep op het webdesign team van Black Lion voor een professionele webshop, met alle standaard functies, of volledig op maat.

 

Elk design is gericht op de beste conversie: gebruiksvriendelijk, snel en met de juiste call-to-actions, zodat je het beste rendement uit je e-commerce haalt. Shoppen op een smartphone? Geen probleem: we zorgen voor een repsonsive design, dat zich aanpast aan elke schermgrootte.

 

Heb je slechts een handvol producten of enkele duizenden? Dankzij ons eigen web platform Shuttle is je webshop volledig schaalbaar. Het is geschikt voor zowel start-ups als grote webwinkels. Shuttle groeit mee met je business.

Onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations

Website voor G&V

1.676 sites online*

* Real time cijfers uit Shuttle

Een stevig repertoire: zo kan je de 1.676 websites wel noemen die we in het voorbije decennium hebben gelanceerd. Benieuwd naar enkele voorbeelden?

Wij staan garant

voor de beste support

Natasha is één van onze Project Managers. Ze plant je web project en volgt het op de voet op. Met timing en budget in gedachten, zet ze je vragen in een strategie om en vertaalt dit naar onze teams.

Recente
blogartikelen

De do’s-and-don’ts van e-mailmarketing

Thuy Nguyen

Nieuwsbrieven sturen of e-mailmarketing: het is en blijft een van de meest doeltreffende manieren om je klanten en prospecten warm te maken voor jouw boodschap of product. Tenminste als je het...

Newsletters

Het belang van UX en UI: wie doet wat?

Edith Van Gompel

UX-designers (User Experience) en UI-designers (User Interface) zijn als yin en yang. Waar de ene zorgt voor een maximaal gebruiksgemak van je website of app, zorgt de andere voor een uitnodigende...

Webdesign

Het beste tijdstip voor jouw post op sociale media

Jeroen Algoet

Je hebt een geniale status, tweet of foto om te posten op je Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter? Super. Maar wanneer zet je die best online? Het juiste tijdstip vinden om zoveel mogelijk...

Social media

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste digitale trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.