FBP

Wij bouwen

beestig goeie websites

Wil je een
webshop laten maken?

Doe een beroep op het webdesign team van Black Lion voor een professionele webshop, met alle standaard functies, of volledig op maat.

 

Elk design is gericht op de beste conversie: gebruiksvriendelijk, snel en met de juiste call-to-actions, zodat je het beste rendement uit je e-commerce haalt. Shoppen op een smartphone? Geen probleem: we zorgen voor een repsonsive design, dat zich aanpast aan elke schermgrootte.

 

Heb je slechts een handvol producten of enkele duizenden? Dankzij ons eigen web platform Shuttle is je webshop volledig schaalbaar. Het is geschikt voor zowel start-ups als grote webwinkels. Shuttle groeit mee met je business.

Specialist in standenbouw en met verstand van CNC werk

Website voor Bulik Standbouw

1.722 sites online*

* Real time cijfers uit Shuttle

Een stevig repertoire: zo kan je de 1.722 websites wel noemen die we in het voorbije decennium hebben gelanceerd. Benieuwd naar enkele voorbeelden?

Wij staan garant

voor de beste support

Nicholas is één van onze Project Managers. Hij plant je web project en volgt het op de voet op. Met timing en budget in gedachten, zet hij je vragen in een strategie om en vertaalt dit naar onze teams.

Recente
blogartikelen

Ben je klaar voor e-commerce in 2018?

Nicholas Foynes

Ruim 75 procent van de Belgen shopt online. En dat percentage blijft groeien, net als de omzet. België is één van de snelste groeiers in Europa op vlak van e-commerce. De omzetcijfers breken elk...

E-commerce

SEA en Google Adwords: wat is nieuw?

Natasha Callewier

Hoog staan in Google is makkelijker dan je denkt. Dankzij SEA of Search Engine Advertising sta je met weloverwogen online advertenties in 1-2-3 bovenaan de zoekresultaten. Maar de technieken van...

SEA

De do’s-and-don’ts van e-mailmarketing

Thuy Nguyen

Nieuwsbrieven sturen of e-mailmarketing: het is en blijft een van de meest doeltreffende manieren om je klanten en prospecten warm te maken voor jouw boodschap of product. Tenminste als je het...

Newsletters

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste digitale trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.