FBP

Wij bouwen

beestig goeie websites

Webdesign uit Kortrijk

Wil je een website of webshop laten maken? Black Lion, een webdesign bureau uit Kortrijk, is hier de perfecte partner voor. We zijn specialisten in het ontwerp en de ontwikkeling van sites en webshops. Onze digital designers staan in voor een professionele en unieke vormgeving die vertrouwen uitstraalt, steeds met grote aandacht voor de surfervaring van de bezoeker. De user interface (UI) en user experience (UX) komen hierbij op de eerste plaats.

 

Het ontwikkelen gebeurt in ons eigen webdesign platform Shuttle, het meest complete en flexibele systeem op de markt om je site te beheren.

 

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een uitgebreide zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat je site of webshop met een hoge ranking goed scoort in Google.

De Apple-specialist bij uitstek

Webshop voor Lab9

1.676 sites online*

* Real time cijfers uit Shuttle, ons eigen webdesign platform

Een stevig webdesign repertoire: zo kan je de 1.676 websites wel noemen die we in het voorbije decennium hebben gelanceerd. Benieuwd naar enkele voorbeelden?

Wij staan garant

voor de beste support

Thuy is één van onze Business Developers. Ze is je eerste aanspreekpunt bij Black Lion. Samen met haar zet je een aantal belangrijke stappen bij de opstart van je web project. Benieuwd hoe we te werk gaan? Ze legt het je graag uit!

Recente
artikelen over webdesign

De do’s-and-don’ts van e-mailmarketing

Thuy Nguyen

Nieuwsbrieven sturen of e-mailmarketing: het is en blijft een van de meest doeltreffende manieren om je klanten en prospecten warm te maken voor jouw boodschap of product. Tenminste als je het...

Newsletters

Het belang van UX en UI: wie doet wat?

Edith Van Gompel

UX-designers (User Experience) en UI-designers (User Interface) zijn als yin en yang. Waar de ene zorgt voor een maximaal gebruiksgemak van je website of app, zorgt de andere voor een uitnodigende...

Webdesign

Het beste tijdstip voor jouw post op sociale media

Jeroen Algoet

Je hebt een geniale status, tweet of foto om te posten op je Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter? Super. Maar wanneer zet je die best online? Het juiste tijdstip vinden om zoveel mogelijk...

Social media

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste webdesign trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.