FBP

Wij bouwen

beestig goeie websites

Webdesign uit Kortrijk

Wil je een website laten maken? Black Lion, een webdesign bureau uit Kortrijk, is hier de perfecte partner voor. We zijn specialisten in het ontwerpen en ontwikkelen van sites die scoren. Onze digital designers staan in voor een professionele en unieke vormgeving die vertrouwen uitstraalt, steeds met grote aandacht voor de surfervaring van de bezoeker. De user interface (UI) en user experience (UX) komen hierbij op de eerste plaats.

 

Het ontwikkelen gebeurt in ons eigen webdesign platform Shuttle, het meest complete en flexibele systeem op de markt om je site te beheren.

 

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een uitgebreide zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat je website met een hoge ranking goed scoort in Google.

Persoonlijke aanpak die positief afstraalt op elk project

Website voor BM Engineering

1.722 sites online*

* Real time cijfers uit Shuttle, ons eigen webdesign platform

Een stevig webdesign repertoire: zo kan je de 1.722 websites wel noemen die we in het voorbije decennium hebben gelanceerd. Benieuwd naar enkele voorbeelden?

Wij staan garant

voor de beste support

Thuy is één van onze Business Developers. Ze is je eerste aanspreekpunt bij Black Lion. Samen met haar zet je een aantal belangrijke stappen bij de opstart van je web project. Benieuwd hoe we te werk gaan? Ze legt het je graag uit!

Recente
artikelen over webdesign

Ben je klaar voor e-commerce in 2018?

Nicholas Foynes

Ruim 75 procent van de Belgen shopt online. En dat percentage blijft groeien, net als de omzet. België is één van de snelste groeiers in Europa op vlak van e-commerce. De omzetcijfers breken elk...

E-commerce

SEA en Google Adwords: wat is nieuw?

Natasha Callewier

Hoog staan in Google is makkelijker dan je denkt. Dankzij SEA of Search Engine Advertising sta je met weloverwogen online advertenties in 1-2-3 bovenaan de zoekresultaten. Maar de technieken van...

SEA

De do’s-and-don’ts van e-mailmarketing

Thuy Nguyen

Nieuwsbrieven sturen of e-mailmarketing: het is en blijft een van de meest doeltreffende manieren om je klanten en prospecten warm te maken voor jouw boodschap of product. Tenminste als je het...

Newsletters

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste webdesign trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.