FBP

Vaarwel papieren catalogus

Website voor CD Constructs

Platform

Shuttle

Periode

Maart 2016

Onze rol

Design en ontwikkeling van de website

Een specifiek keukentoestel opzoeken van een bepaald merk of je laten inspireren door volledige keukeninrichtingen: op CDconstructs.be vinden zowel particulieren als professionelen hun gading. Dylan, sales- en projectmanager van de keukenbouwer, gebruikt de eigen website ook tijdens klantenbezoeken. “Ik heb geen dikke catalogussen meer nodig. Op mijn smartphone of tablet kan ik potentiële klanten alles tonen.”

webdesign-CDConstructs-desktop-1.png

De klant aan het woord

“Mijn vader hechtte weinig belang aan een nieuwe website. Ook al was de vorige zes jaar oud. Tot hij het resultaat zag. Vandaag is hij een van de grootste fans van onze online catalogus, want ook die is geïntegreerd.” Dylan Castelein leidt met zijn vader en broer CD Constructs, specialist in professionele keukens en inox-maatwerk.

 

Onze volledige catalogus staat online. Het enige wat ik nodig heb voor klantenbezoeken is mijn smartphone of een tablet.

 

Je kan het al raden: CD Constructs beschikt over een uitgebreide site en beheert ook extra websites voor bepaalde merken. “En toch is het een overzichtelijk geheel. We voeren alle info zelf in en dat werkt uitstekend. Tot en met technische documenten die klanten kunnen downloaden. Ook extra pagina’s maken we zelf aan. Bijvoorbeeld voor events en demonstraties. Inclusief het systeem om in te schrijven voor de events. Dat is een groot verschil met onze vorige webbouwer. Zelfs voor een kleine aanpassing moest die langskomen op kantoor. En aan een stevig uurtarief tikte dat aardig aan. Nu weten we wat het ons kost, doen we zelf heel veel en wordt het systeem constant geüpdatet volgens de laatste nieuwe technieken. Voor ons van groot belang, want onze oude site werd gehackt.”

 

Tot 30 procent meer online leads.

 

Straks breidt CD Constructs uit met extra opslagruimte en een grotere winkelruimte. De firma groeit en daar is ook de nieuwe site niet vreemd aan: “Onze online leads zijn met 30 procent gestegen.”