FBP

Onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations

Website voor G&V

Platform

Shuttle

Periode

Mei 2016

Onze rol

Design en ontwikkeling van de website

Door de overname van Esso tankstations in de regio’s Brussel, Henegouwen en Vlaanderen, is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke spelers op de Belgische markt van tankstations. Wielerfans kennen G&V ook ongetwijfeld. De merknaam staat sinds 2012 op de truitjes van de Lotto-Soudal ploeg.

webdesign-G&V-desktop-1.png
webdesign-G&V-desktop-2.png

De klant aan het woord

De snelheid waarmee we de nieuwe site hebben kunnen creëren heeft me positief verrast

 

“In oktober kozen we voor Black Lion als webpartner. Samen hadden we drie maanden om alles in orde te krijgen. Mission completed.”

 

Black Lion was niet de enige kandidaat. “Maar wel de meest gespecialiseerde met de vereiste hands-on-aanpak. Dat het Shuttle-platform toelaat om zelf pagina’s te creëren, foto’s toe te voegen of teksten aan te passen was een must have.”

 

Nu hebben we één database voor al onze apps en lijsten. Dat bespaart ons gigantisch veel tijd

 

Het blijft een uitdaging het netwerk van meer dan duizend stations up-to-date te houden. Sinds de komst van Shuttle als online platform geniet G&V van een extra en onverwacht voordeel.

 

De details en contactgegevens van alle tankstations worden bijgehouden in één database. “Die database stuurt onze twee apps aan én is de basis van alles. Voordien pasten we elke verandering manueel aan in verschillende Excel-files, met fouten en overbodig werk tot gevolg. De nieuwe database bespaart ons gigantisch veel tijd.”