FBP

Scandinavisch getint design om van uw huis een thuis te maken

Webshop voor Livingdesign

Platform

Shuttle

Periode

November 2016

Onze rol

Design en ontwikkeling van de webshop

Livingdesign is een Belgische webshop die stijlvol en betaalbaar design verkoopt. De webshop beschikt over een uitgebreid assortiment aan meubelen, woonaccessoires en verlichting. Zowat alles om van uw huis een thuis te maken. Hun topscore op Trustpilot getuigt van hun eersteklas service.

LivingDesign_desktop_1.png

De uitdaging

Hun vorige webshop had geen responsive design, waardoor die niet goed bruikbaar was op mobiele toestellen. Bovendien maakten ze nog gebruik van een verouderd CMS dat heel wat beperkingen had. Daarnaast moest de site de kwaliteit en design van de producten die in de webshop verkocht worden, weerspiegelen. De overstap naar Shuttle, ons eigen web platform, moest voor de klant een echte upgrade betekenen, aangezien die al veel ervaring had met webshops.

Onze aanpak

Voor het optimaliseren van hun webshop stapte Livingdesign over naar Shuttle, het platform dat door Black Lion zelf ontwikkeld werd. De volledige site kreeg een nieuwe look & feel, met een webshop die mee kan groeien met de business van de klant. Tijdens het bouwen van de shop kon de klant stap voor stap meevolgen, waardoor beide partijen snel feedback konden geven. Ook tijdens het design-proces werd nauw samengewerkt. Aangezien in de webshop design artikelen verkocht worden, werd hier vanzelfsprekend veel belang aan gehecht.

Het resultaat

Een webshop met uitstraling die voor zowel bezoeker als beheerder erg gebruiksvriendelijk is. De klant kan op elk toestel zijn producten vlot vinden en makkelijk de aankoop afronden. Livingdesign laat zijn klant een ware ontdekkingstocht tussen mooie en betaalbare design meubelen en woonaccessoires ervaren.

LivingDesign_phone_1.png
LivingDesign_phone_2.png
LivingDesign_phone_3.png