FBP

Advies, onderhoud en verkoop van tuinbouwmachines

Website voor Masschelein

Platform

Shuttle

Periode

Maart 2017

Onze rol

Ontwikkeling van de website

Sinds 1986 is Masschelein gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van tuinbouwmachines voor particulieren, tuinaannemers, gemeentebesturen en golfterrein uitbaters. Als verdeler van de merken Stihl, Viking, Honda, Toro en Kubota kan het bedrijf kwaliteit leveren en wordt er gefocust op een uitstekende service naar hun klanten toe.

webdesign-Masschelein-desktop-1.png
webdesign-Masschelein-desktop-2.png

De uitdaging

Masschelein wenste een website waar alle producten duidelijk en vlot worden voorgesteld. De bezoeker moet gestimuleerd worden om producten te reserveren en contact op te nemen. De klant opteerde om in eerste fase te werken met een reservatiesysteem. We houden uiteraard rekening met een doorgroeimogelijkheid tot een volwaardige webshop. Dit is immer perfect mogelijk door het ontwikkelen van de sit in Shuttle, dat mee kan evolueren met uw bedrijf.

Onze aanpak

In samenspraak met het reclamebureau Taste Design, nu BuroA1, ontwikkelden we een design dat voldoet aan de grafische eisen van de klant. Na een grondige analyse bouwde Black Lion een technisch hoogstaande site voor Masschelein. Uiteraard werd uitgebreid rekening gehouden met het gebruiksgemak van de bezoeker.

Het resultaat

Met de nieuwe site krijgen bezoekers een duidelijk overzicht van de machines die ze kunnen reserveren. De kostprijs wordt voor ieder product meteen weergegeven. Op deze manier wordt de tussenstap van de offerteaanvraag vermeden. Dit vergroot het gemak voor de bezoeker waardoor ze vlotter kunnen surfen. Dit betekent ook dat het administratief werk voor Masschelein op dit gebied tot een minimum herleid wordt.