FBP

Onze diensten

We staan in voor het concept van je website en webshop, een uniek en gebruiksvriendelijk design en de ontwikkeling ervan in ons eigen — voor Google geoptimaliseerd — web platform, Shuttle. Webdesign is onze specialiteit, onze core business. This is what we do.

 

Je zal onze aanpak weten te waarderen, waarbij we met je meedenken om steeds tot een ideale oplossing te komen. En de befaamde Black Lion support krijg je er natuurlijk bij!

Concept & design

Websites en webshops met een duidelijke structuur en professionele vormgeving zorgen voor vertrouwen bij potentiële klanten. Ze zien wat je uitstraalt, vinden vlot wat ze zoeken en zullen daarom sneller contact opnemen of een bestellling bij je plaatsen.

 

De responsive sites van Black Lion zorgen voor hoge conversie, zowel op grote schermen als op mobiele toestellen.

Analyse

Alvorens te starten met een visueel ontwerp vinden wij het belangrijk om samen met u de structuur en navigatie van de website uit te tekenen.

 

Onze focus ligt bij een gebruiksvriendelijke flow, die duidelijk is voor elke bezoeker.

Uniek webdesign

Een look & feel moet passen bij je doelgroep en de uitstraling die je voor ogen hebt. Onze designers zorgen er voor dat je site opvalt door zijn verfrissende eenvoud, gebruiksgemak en functionaliteit.

 

Black Lion bouwt unieke sites, op maat van jouw business.

Online branding

Een website moet een huisstijl hebben die past bij het product of de dienst die aangeboden wordt en hierbij moeten er bepaalde richtlijnen gevolgd worden.

 

Als klant kan je rekenen op onze ervaring en begeleiding. We creëren een spot-on branding die perfect aansluit bij je noden.

Ontwikkeling

Al onze projecten worden in Shuttle gebouwd, onze

lean mean site machine.

 

Shuttle is het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt om websites te bouwen, te beheren en aan te passen. Daar waar traditionele systemen ophouden, begint Shuttle nog maar pas. Het is dé overlevingskit voor de website die moet leven, groeien en — uiteraard — opbrengen. Zeg dus niet zomaar CMS tegen Shuttle!

Websites

Van content tot elementen op paginaʼs en layout, met Shuttle kan je alles makkelijk aanpassen. Wat vroeger door een webmaster moest gebeuren, doe je voortaan zelf, zonder bijkomende kosten.

 

Shuttle genereert overigens webpaginaʼs zoals Google het graag heeft, dus daar scoor je (bijna) vanzelf.

Webshops

We helpen je graag bij het uitbouwen van je online winkel. Van heel simpel tot heel uitgebreid met promoties, voorraden, leveringskosten en online betalingen. We zorgen er allemaal voor.

Koppeling met ERP/CRM-pakketten

Als je investeert in een site, dan moet die zo snel mogelijk een return opleveren. Hoe efficiënter de opvolging van een site of webshop is, hoe lager de kosten en hoe sneller je onderneming kan groeien. Daarom kunnen we zorgen voor een koppeling tussen je site of webshop en je ERP/CRM-pakket.

Online marketing

Het heeft natuurlijk weinig zin om een goede en mooie site te bouwen als niemand hem ziet. Hoe goed je site ook is, zonder bezoekers zul je weinig resultaten bereiken. Tegenwoordig is enkel het hebben van een site dus niet meer voldoende.

 

Wat je doelstellingen ook zijn, met Shuttle neem je zélf controle over je online marketing. Het geeft je de tools om meer bezoekers aan te trekken, leads te genereren en zo uiteindelijk meer rendement uit je marketing-inspanningen te halen.

SEO

SEO, of “zoekmachine optimalisatie” is de uitgelezen manier om bezoekers naar je site te trekken. Door hoge zoekposities te halen word je immers zichtbaar voor vele potentiële bezoekers.

 

Je site werd in Shuttle gemaakt? Perfect, je bent alvast technisch klaar voor Google. Om ook daadwerkelijk en continu hoge posities te behalen, zorgt Black Lion voor een heldere analyse en de juiste strategie.

SEA

Google Adwords is één van de belangrijkste online marketing kanalen. Met SEA kunnen we de zichtbaarheid van je website nog verhogen, voor veel meer trefwoorden en op een veel snellere manier. We maximaliseren je return uit betaald verkeer door onder andere continu zoekwoordenonderzoek.

 

Daarnaast zorgen we ook voor bijhorende landingpages en/of een optimalisatie van de content van bestaande paginaʼs.

E-mail marketing

De nieuwsbrief is nog steeds een effectieve en onmisbare marketing tool.

 

Wij ontwerpen en ontwikkelen nieuwsbrieven die niet dadelijk in de prullenmand van je ontvanger belanden: helder, to the point, vlot leesbaar en met de juiste “call to actions”.

Enkel op zoek naar
Dat kan perfect!

Black Lion is je partner van concept en design tot online marketing. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet bij ons terecht kan wanneer je maar één fase van het ontwikkelingsproces van je site nodig hebt. Heb je al een ontwerp en je wilt een fantastische site manager als Shuttle? Of is je site al online en je wilt Black Lion inschakelen om beter te scoren in Google? Dat kan!

Onze tevreden klanten