b-logo.svg

Wij bouwen

beestig
goeie websites

Black Lion bouwt creatieve, vooruitstrevende websites.

Betaalbaar, eenvoudig aanpasbaar en klaar voor de toekomst.

En dat in een minimum aan tijd.

Black Lion bouwt creatieve, vooruitstrevende websites. Betaalbaar, eenvoudig aanpasbaar en klaar voor de toekomst. En dat in een minimum aan tijd.

Wij zetten onze tanden
in jouw webproject

Met meer dan tien jaar ervaring in webdesign, een team van gedreven vakspecialisten en onze eigen mean website machine Shuttle, is Black Lion geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ontembaar als we zijn, blijven we straffe websites en webshops bouwen voor ambitieuze bedrijven.

design-32px-outline_todo.svg

Wij regelen alles voor jou

Het succes van een website hangt in grote mate af van de teksten, beelden en vindbaarheid in zoekmachines. Als strategische partner zijn we je aanspreekpunt voor het complete plaatje.

design-32px-outline_paint-bucket-40.svg

Altijd een uniek ontwerp

Omdat geen twee ondernemingen identiek zijn, mag je van ons altijd een uniek ontwerp verwachten dat we afstemmen op de identiteit, huisstijl en de kernwaarden van je bedrijf.

design-32px-outline_wand-99.svg

Makkelijk zelf aan te passen

De eenvoud waarmee je de inhoud van onze websites aanpast, zal je aanzetten om er meer uit te halen. Ook om nieuwe inhoud toe te voegen, is er niet de minste technische kennis vereist.

Als ík de site kan aanpassen, kan iedereen het

Simon Vermeire  –  Luxor

1.543 websites online*

Een stevig repertoire: zo kan je de 1.543 websites wel noemen die we in het voorbije decennium hebben gelanceerd. Benieuwd naar enkele voorbeelden?

*Real-time cijfer uit Shuttle

Laatste Blogposts

5 trends voor webdesign in 2017

Nicholas Foynes 7 maart 2017

Het wereldwijde web staat nooit stil. En gelukkig maar. 2017 brengt opnieuw een hele rij nieuwigheden op vlak van design en user experience. De een al ingrijpender dan de andere. Welke trends zijn het volgen waard en waarom?

Tips en tricks voor zoekmachineoptimalisatie

Thuy Nguyen 9 februari 2017

Een website is pas een succes als ie gevonden wordt. Het liefst door Google. Hoe je dat doet? Enter SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, want gevonden worden in Google en andere zoekmachines kan je sturen. En gelukkig maar, anders blijf je eeuwig op pagina 23 van de zoekresultaten staan. En dat wil je niet, toch? Met deze tips en tricks doe je meteen beter.

E-commerce in 2017: dit móet je weten

Natasha Callewier 31 januari 2017

Het duurde even, maar de Belgen zijn definitief gezwicht voor e-commerce en online shoppen. Hou je vast: de inhaalbeweging is ingezet. In 2017 dendert de trein voor online shoppen stevig verder. Mét nieuwe trends. We zetten voor jou de 5 belangrijkste e-commerce trends in 2017 op een rijtje.