FBP

Wij bouwen

beestig goeie websites

Wij zetten onze tanden
in jouw webproject

Met meer dan tien jaar ervaring in webdesign, een team van gedreven vakspecialisten en onze eigen mean website machine Shuttle, is Black Lion geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ontembaar als we zijn, blijven we straffe websites en webshops bouwen voor ambitieuze bedrijven.

01 concept.svg
02 ontwikkeling.svg
03 online.svg
01 concept.svg

Concept & design

Websites en webshops met een duidelijke structuur en professionele vormgeving zorgen voor vertrouwen bij potentiële klanten.

02 ontwikkeling.svg

Ontwikkeling

Al onze projecten worden gebouwd in Shuttle, het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt om websites te beheren.

03 online.svg

Online marketing

We maximaliseren je return door het inzetten van zoekmachine optimalisatie, e-mail marketing en advertenties.

Een positieve kwaliteitsevolutie voor ondernemingen

Website voor AS4

1.655 websites online*

* Real time cijfers uit Shuttle

Een stevig repertoire: zo kan je de 1.655 websites wel noemen die we in het voorbije decennium hebben gelanceerd. Benieuwd naar enkele voorbeelden?

Wij staan garant

voor de beste support

Thuy is één van onze account managers. Ze is je eerste aanspreekpunt bij Black Lion. Samen met haar zet je een aantal belangrijke stappen bij de opstart van je web project. Benieuwd hoe we te werk gaan? Ze legt het je graag uit!

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste digitale trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.