Wij bouwen

beestig goeie websites

Wij zetten onze tanden
in jouw webproject

Met meer dan tien jaar ervaring in webdesign, een team van gedreven vakspecialisten en onze eigen mean website machine Shuttle, is Black Lion geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ontembaar als we zijn, blijven we straffe websites en webshops bouwen voor ambitieuze bedrijven.

betaalbaar.svg

Betaalbaar

Als professioneel webdesign bureau uit Kortrijk maken we betaalbare sites op maat. Op basis van je wensen bouwen we een website of webshop die perfect aansluit bij je huisstijl en imago.

aanpasbaar.svg

Volledig aanpasbaar

Snel een aanpassing nodig? Sites van Black Lion worden zo ontworpen dat je zelf zaken kan aanpassen en toevoegen. Deze eenvoud zal je aanzetten om meer uit je site te halen. Technische kennis? Absoluut niet vereist.

snel.svg

Snel online

Veel vroeger dan bij een traditioneel webbureau brengen we een ontwerp in de browser tot leven. Resultaat: een dynamisch ontwerpproces én een snellere opleveringstijd van je website.

Een webshop met een uitgebreid aanbod aan exotisch wild

Webshop voor Naturalfoodonline

1.584 websites online*

* Real time cijfers uit Shuttle

Een stevig repertoire: zo kan je de 1.584 websites wel noemen die we in het voorbije decennium hebben gelanceerd. Benieuwd naar enkele voorbeelden?

Wij staan garant

voor de beste support

Nicholas is één van onze project managers. Hij plant je web project en volgt het op de voet op. Met timing en budget in gedachten, zet hij je vragen in een strategie om en vertaalt dit naar onze teams.

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste digitale trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.