FBP

Wij bouwen

beestig goeie websites

Wij zetten onze tanden
in jouw webproject

Met meer dan tien jaar ervaring in webdesign, een team van gedreven vakspecialisten en onze eigen mean website machine Shuttle, is Black Lion geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ontembaar als we zijn, blijven we straffe websites en webshops bouwen voor ambitieuze bedrijven.

01 concept.svg
02 ontwikkeling.svg
03 online.svg
01 concept.svg

Concept & design

Websites en webshops met een duidelijke structuur en professionele vormgeving zorgen voor vertrouwen bij potentiële klanten.

02 ontwikkeling.svg

Ontwikkeling

Al onze projecten worden gebouwd in Shuttle, het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt om websites te beheren.

03 online.svg

Online marketing

We maximaliseren je return door het inzetten van zoekmachine optimalisatie, e-mail marketing en advertenties.

Met meer dan 40 jaar ervaring de beste producent van aanbouwdelen voor alle merken.

Website voor Attec

1.676 websites online*

* Real time cijfers uit Shuttle

Een stevig repertoire: zo kan je de 1.676 websites wel noemen die we in het voorbije decennium hebben gelanceerd. Benieuwd naar enkele voorbeelden?

Wij staan garant

voor de beste support

Klaas is de bezieler en zaakvoerder van Black Lion. Met zijn sterke technische bagage, gezond verstand en kritisch oog let hij er op dat alle doelstellingen behaald worden. Klantentevredenheid staat hierbij steeds centraal.

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste digitale trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.