FBP

Specialist in standenbouw en met verstand van CNC werk

Website voor Bulik Standbouw

Platform

Shuttle

Periode

Juni 2015

Onze rol

Webdesign en ontwikkeling van de website

Met meer dan 30 jaar ervaring bouwt Bulik klassevolle beursstanden. Een beursdeelname is een krachtige marketingtool en een eerst indruk is snel gemaakt. Deze kerngedachte draag Bulik hoog in het vaandel. Hun zorgzame dienstverlening tijdens het volledige proces is hier een mooi voorbeeld van. Sofie Vandenbriele, de zaakvoerster, voelde dat hun oude site aan vernieuwing toe was en vond in Black Lion de geschikte partner.

webdesign-Bulik-desktop-1.png

De klant aan het woord

Alles wat we doen past in onze ecologische visie en drang naar experiment

 

KMO-laureaat, Vrouwelijke Belofte van het Jaar, Creatieve Ondernemer van het Jaar: de schouw van Sofie Vandenbriele is stilaan te klein voor alle onderscheidingen. “Ik ben het gezicht van Bulik, maar Sam is de baas. Als hij iets zegt, moet ik luisteren”, lacht de sympathieke zaakvoerster. Sam is haar partner. Thuis en op het werk. Samen zorgen ze voor een evolutie in standenbouw door hout en systeembouw te combineren. “Hybride-standenbouw heet dat. Klinkt goed, niet? Dat past in onze ecologische visie en drang naar experiment.”

 

Tot mijn verbazing werd mijn kladblaadje de basis van de nieuwe site. We zaten op dezelfde golflengte

 

Met de kleurpotloden van haar zoontje zette Sofie de complete flow van haar ideale website op papier. “En toen kwam Klaas van Black Lion langs. We zaten op dezelfde golflengte. Tot mijn verbazing nam hij mijn kleurrijk kladblaadje mee om uit te werken.” Extra call to actions, banners en wat visuele ingrepen later en de nieuwe Bulik-site stond volledig online.

 

Shuttle is peanuts in vergelijking met andere CMS-systemen

 

“Ik doe zelf het beheer van de site, jawel. Nicholas van Black Lion gaf me nog wat uitleg, maar eigenlijk spreekt alles voor zich. Shuttle is peanuts in vergelijking met andere CMS-systemen waar ik mee werkte. Gelukkig maar, want daar moest ik zelf html-codes schrijven. Als ik vragen heb, is Nicholas altijd beschikbaar. Hij past aan en legt het me ook uit zodat ik het in de toekomst zelf kan. Dat is een win-winsituatie.”