b-logo.svg

Blog

Webshop checklist

Jeroen Algoet 19 mei 2017

De kogel is door de kerk: je bedrijf heeft een webshop nodig. Hópen op succes? Wij raden je vooral aan om er als een gek aan te werken. Want je online klant is kritischer dan ooit. En je concurrenten loeren altijd om de hoek. Pak het goed aan en stuw je succes naar ongeziene hoogten.

Welke sociale media hoort bij jouw bedrijf?

Thuy Nguyen 26 april 2017

Facebook, Twitter, Instagram en ga zo maar door: het lijstje met social mediakanalen is eindeloos. Overal waar je komt, tokkelen mensen op hun smartphone. Als bedrijf zou je gek zijn als je hier je voordeel niet mee doet. Maar welke social media kies je dan en hoe pak je dat aan? En wat zijn de voordelen van elk medium? We scheppen voor eens en altijd duidelijkheid.

Daarom zijn je webteksten zo belangrijk

Natasha Callewier 4 april 2017

De lay-out van je website is helemaal af? Goed zo! Maar wacht nog even om de champagne te ontkurken. Het belangrijkste staat nu voor de deur: de invulling. Aantrekkelijke teksten lokken immers lezers naar je website.

5 trends voor webdesign in 2017

Nicholas Foynes 7 maart 2017

Het wereldwijde web staat nooit stil. En gelukkig maar. 2017 brengt opnieuw een hele rij nieuwigheden op vlak van design en user experience. De een al ingrijpender dan de andere. Welke trends zijn het volgen waard en waarom?

Tips en tricks voor zoekmachineoptimalisatie

Thuy Nguyen 9 februari 2017

Een website is pas een succes als ie gevonden wordt. Het liefst door Google. Hoe je dat doet? Enter SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, want gevonden worden in Google en andere zoekmachines kan je sturen. En gelukkig maar, anders blijf je eeuwig op pagina 23 van de zoekresultaten staan. En dat wil je niet, toch? Met deze tips en tricks doe je meteen beter.

E-commerce in 2017: dit móet je weten

Natasha Callewier 31 januari 2017

Het duurde even, maar de Belgen zijn definitief gezwicht voor e-commerce en online shoppen. Hou je vast: de inhaalbeweging is ingezet. In 2017 dendert de trein voor online shoppen stevig verder. Mét nieuwe trends. We zetten voor jou de 5 belangrijkste e-commerce trends in 2017 op een rijtje.

5 elementaire basisregels bij het maken van een website

Klaas Geldof 18 januari 2017

“Da’s gene kattenpis.” Gingen de legendarische woorden van nieuwsanker Jan Becaus over het maken van een eigen website? Het kon. Want ook een website maken kost tijd en energie. Maar je bereikt er ook veel mensen mee. Tenminste als je het goed aanpakt, want daar ligt de sleutel tot succes. Hoe begin je eraan? Simpel: met deze 5 basisregels als leidraad.

5 tips voor een succesvolle nieuwsbrief

Nicholas Foynes 5 januari 2017

Nieuwsbrieven en e-mailcampagnes zijn geliefkoosde wapens in de wereld van marketing. Je bereikt op een eenvoudige manier gigantisch veel mensen. Tenminste als je het goed aanpakt. Want in de overvloed van nieuwsbrieven moet jouw e-mail eruit springen. Hoe je dat doet? Met deze 5 tips.

De 6 belangrijkste social media-trends in 2017

Thuy Nguyen 20 december 2016

Social media is in korte tijd één van de belangrijkste marketingkanalen geworden voor heel wat bedrijven. Maar social media zit niet stil. Integendeel. Technologie verandert snel en dat schept nieuwe mogelijkheden. Dit zijn de social media-trends die zich aankondigen in 2017.

Een mobielvriendelijke website: een must!

Klaas Geldof 12 december 2016

Iedereen beseft ondertussen het belang van een responsive website, waarbij de inhoud op alle mogelijke schermgroottes correct wordt weergegeven. Toch is er nog veel werk aan de winkel: veel bedrijven beschikken nog altijd niet over een mobielvriendelijke website.

Google Analytics voor dummies

Natasha Callewier 30 november 2016

Google Analytics toont je precies hoeveel surfers je site bezoeken, wie je bezoekers zijn en welke webpagina’s het meest succesvol zijn. En welke niet. Waarom je dat wil weten? Omdat je je site nog beter wil maken, uiteraard. Dat en veel meer doe je dankzij de inzichten en statistieken van Google Analytics.

Is jouw webshop klaar voor de feestdagen?

Thuy Nguyen 24 november 2016

Dat cadeaus voor Sinterklaas, kerst of nieuwjaar steeds meer online gekocht worden, is een open deur intrappen. Vorig jaar steeg de Belgische omzet van e-commerce in het vierde kwartaal met 8 procent. Reden genoeg om ook jouw webshop of webwinkel eindejaars-proof te maken.

Samen een
straffe website bouwen?

We zetten onze tanden graag in jouw volgende webproject.