FBP

Bouwen met All-Bouw is kiezen voor een woning op maat

Website voor All-Bouw

Platform

Shuttle

Periode

Mei 2017

Onze rol

Ontwikkeling en design van de website

Bouwen doe je niet enkel met bakstenen, maar ook met mensen. In twintig jaar tijd is All-Bouw uitgegroeid van een klein familiebedrijf naar een organisatie met een twintigtal vaste medewerkers. Dagelijks geeft de familie Alleman het vertrouwen aan een honderdtal bouwpartners en samen zetten ze in voor de realisatie van jouw droom.

webdesign-allbouw-desktop.png

De uitdaging

De site van All-Bouw had nood aan verfrissing en een goede structuur ontbrak. Door de oude huisstijl en onlogische opbouw liepen ze heel wat leads mis. Het bouwbedrijf switchte daarom voor dit project even van positie en liet het bouwen aan Black Lion over. De klant viel als een blok voor onze strakke stijl en werd overtuigd door onze portfolio.

Onze aanpak

Na een grondige audit van de toenmalige site en situatie, brachten we de verschillende actiepunten in kaart. Vervolgens werd een strategie uitgestippeld met oog op de doelstellingen van de nieuwe website. Het design van de homepagina werd voorgelegd aan de klant. Na een duidelijk akkoord werd het ontwerp volledig doorgetrokken naar de andere pagina's.

Het resultaat

De nieuwe aantrekkelijke site kent een gestructureerde opbouw. De informatie wordt op een heldere manier aan (potentiële) klanten overgebracht. Door een Google Maps-integratie krijgt de bezoeker een duidelijk overzicht van de projecten die te koop staan. De volledige restyling zorgt ervoor dat de kwaliteit van de site samenvalt met de kwaliteit waar All-Bouw voor staat.

webdesing-allbouw-phone-1.png
webdesing-allbouw-phone-2.png
webdesign-allbouw-phone-3.png