FBP

Wil je een
webshop laten maken?

Black Lion, een webdesign bureau uit Kortrijk, is hier de perfecte partner voor. We houden ons uitsluitend bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops.

 

Je kan beroep doen op een team van 17 webspecialisten en hierdoor zijn we het grootste webdesign bureau van West-Vlaanderen. Onze specialisten zetten hun jarenlange ervaring in om ervoor te zorgen dat je webshop een professionele uitstraling heeft, gevonden wordt in Google en omzet genereert. Met Black Lion is het online succes van je onderneming geen toeval.

 

Het ontwikkelen gebeurt in ons eigen webdesign platform Shuttle, het krachtigste en gebruiksvriendelijkste CMS op de markt, dat je in staat stelt je webshop op een gemakkelijke en snelle manier te beheren en te laten groeien.

 

Door een uitgebreide zoekmachine optimalisatie (SEO), zowel technisch als inhoudelijk, zorgen we er voor dat je webshop met een hoge ranking goed scoort in Google.

Een aantal
referenties

Webshop voor Lab9

Webshop voor Lab9

Website voor VDC Car

Website voor VDC Car

Webshop voor Lijstenmaker Debeuckelaere

Webshop voor Lijstenmaker Debeuckelaere

Webshop voor Patisserie De Keyser

Webshop voor Patisserie De Keyser

1.747 sites online*

* Real time cijfer uit Shuttle, ons eigen webdesign platform

Een stevig webdesign portfolio: zo kan je de 1.747 websites wel noemen die Black Lion in het voorbije decennium gelanceerd heeft.

Wij staan garant

voor de beste support

Nicholas is één van onze Project Managers. Hij plant je web project en volgt het op de voet op. Met timing en budget in gedachten, zet hij je vragen in een strategie om en vertaalt dit naar onze teams.

Recente
blogartikelen

Webdesign in 2018: 5 trends om in de gaten te houden

Douglas Berckmoes

Waar hou je best rekening mee als je in 2018 een site wilt laten bouwen? Welke trends zijn er om te volgen, of welke negeer je best? We pikten er vijf uit die volgens ons wel eens bepalend kunnen...

Webdesign

Vijf Mythes over GDPR

Karel-Jan Vercruysse

Of je er nu iets van kent of niet, dat maakt niets uit, je moét tegenwoordig een mening hebben over GDPR, of je hoort er niet bij. Dat zorgt ervoor dat tijdschriften, blogs en sociale media...

Webdesign

Ben je klaar voor e-commerce in 2018?

Nicholas Foynes

Ruim 75 procent van de Belgen shopt online. En dat percentage blijft groeien, net als de omzet. België is één van de snelste groeiers in Europa op vlak van e-commerce. De omzetcijfers breken elk...

E-commerce

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste digitale trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.