FBP

Wil je een
webshop laten maken?

Black Lion, een webdesign bureau uit Kortrijk, is hier de perfecte partner voor. We houden ons uitsluitend bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops.

 

Je kan beroep doen op een team van 17 webspecialisten en hierdoor zijn we het grootste webdesign bureau van West-Vlaanderen. Onze specialisten zetten hun jarenlange ervaring in om ervoor te zorgen dat je webshop een professionele uitstraling heeft, gevonden wordt in Google en omzet genereert. Met Black Lion is het online succes van je onderneming geen toeval.

 

Het ontwikkelen gebeurt in ons eigen webdesign platform Shuttle, het krachtigste en gebruiksvriendelijkste CMS op de markt, dat je in staat stelt je webshop op een gemakkelijke en snelle manier te beheren en te laten groeien.

 

Door een uitgebreide zoekmachine optimalisatie (SEO), zowel technisch als inhoudelijk, zorgen we er voor dat je webshop met een hoge ranking goed scoort in Google.

Een aantal
referenties

Website voor Dekeyzer

Website voor Dekeyzer

Website voor VDC Car

Website voor VDC Car

Webshop voor Lijstenmaker Debeuckelaere

Webshop voor Lijstenmaker Debeuckelaere

Website voor DLPA

Website voor DLPA

1.782 sites online*

* Real time cijfer uit Shuttle, ons eigen webdesign platform

Een stevig webdesign portfolio: zo kan je de 1.782 websites wel noemen die Black Lion in het voorbije decennium gelanceerd heeft.

Wij staan garant

voor de beste support

Jeroen is één van onze Business Developers. Hij is je eerste aanspreekpunt bij Black Lion. Samen met hem zet je een aantal belangrijke stappen bij de opstart van je web project. Benieuwd hoe we te werk gaan? Hij legt het je graag uit!

Recente
blogartikelen

Je site wordt een echte marketingtool door een gebruiksvriendelijke CMS

Jeroen Algoet

Met Shuttle, ons eigen web platform, geven we onze klanten een tool in handen om je site — en bij uitbreiding je volledige online marketing — nieuwe hoogtes te laten bereiken. Vaak krijgen we de...

Webdevelopment

Verlaag je bounce rate en boost je Google ranking

Klaas Geldof

De bounce rate is het aantal bezoekers dat op je website slechts één pagina bezoekt. Voor de gemiddelde webpagina ligt dat tussen de 40 en 55%. De helft van de bezoekers klikt dus niet verder....

SEO

Hoe professionele foto’s de online uitstraling van je bedrijf bepalen

Jeroen Algoet

Heeft een overbelichte foto waar eigenlijk geen bal op te zien is, je ooit al overtuigd? Ik dacht het niet. Aantrekkelijke beelden en foto’s op je website zijn essentieel voor de uitstraling van...

Webdesign

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste digitale trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.