FBP

Webdesign uit Kortrijk

Wil je een website laten maken? Black Lion, een webdesign bureau uit Kortrijk, is hier de perfecte partner voor. We houden ons uitsluitend bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops.

 

Je kan beroep doen op een team van 17 webspecialisten en hierdoor zijn we het grootste webdesign bureau van West-Vlaanderen. Onze specialisten zetten hun jarenlange ervaring in om ervoor te zorgen dat je site een professionele uitstraling heeft, gevonden wordt in Google en leads genereert. Met Black Lion is het online succes van je bedrijf geen toeval.

 

Het ontwikkelen gebeurt in ons eigen webdesign platform Shuttle, het krachtigste en gebruiksvriendelijkste CMS op de markt, dat je in staat stelt je site op een gemakkelijke en snelle manier te beheren en te laten groeien.

 

Door een uitgebreide zoekmachine optimalisatie (SEO), zowel technisch als inhoudelijk, zorgen we er voor dat je website met een hoge ranking goed scoort in Google.

1.882 sites online*

* Real time cijfer uit Shuttle, ons eigen webdesign platform

Een stevig webdesign portfolio: zo kan je de 1.882 websites wel noemen die Black Lion in het voorbije decennium gelanceerd heeft.

Wij staan garant

voor de beste support

Thuy is één van onze Business Developers. Ze is je eerste aanspreekpunt bij Black Lion. Samen met haar zet je een aantal belangrijke stappen bij de opstart van je web project. Benieuwd hoe we te werk gaan? Ze legt het je graag uit!

Recente blog posts
over webdesign

Meer conversie en omzet in 3 stappen

Natasha Callewier

Je website is meer dan een visitekaartje. Het is dé plek om je (potentiële) klant en surfer te overtuigen om actie te ondernemen. Met andere woorden om conversie te creëren. Inschrijven voor de...

Webdesign

Je site wordt een echte marketingtool door een gebruiksvriendelijke CMS

Jeroen Algoet

Met Shuttle, ons eigen web platform, geven we onze klanten een tool in handen om je site — en bij uitbreiding je volledige online marketing — nieuwe hoogtes te laten bereiken. Vaak krijgen we de...

Webdevelopment

Verlaag je bounce rate en boost je Google ranking

Klaas Geldof

De bounce rate is het aantal bezoekers dat op je website slechts één pagina bezoekt. Voor de gemiddelde webpagina ligt dat tussen de 40 en 55%. De helft van de bezoekers klikt dus niet verder....

SEO

Nieuws en tips ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste webdesign trends, handige tips, nieuwe technologieën, events en onze meest recente projecten die live gingen.