FBP

Een team van 25 professionele en cliëntgerichte advocaten

Website voor DLPA

Platform

Shuttle

Periode

November 2017

Onze rol

Design en ontwikkeling van de website

Advocatenkantoor Declerck Leterme & Partners bestaat als sinds 1975 en door hun jarenlange ervaring zijn ze uitgegroeid tot een professioneel en cliëntgericht kantoor. Met een team van ongeveer 25 advocaten zetten ze die ervaring om in verschillende diensten voor hun cliënten.

webdesign-DLPA-desktop-1.png
webdesign-DLPA-desktop-2.png

De uitdaging

Het was tijd voor een nieuwe en moderne look, met een nieuwe naam en huisstijl. Deze nieuwe naam werd DLPA. Concept en huisstijl werden uitgewerkt door respectievelijk Stefaan Lammertyn en Fort07. De uitdaging was om de strakke en heldere huisstijl om te zetten in een functionele en informatieve site, die het moderne en efficiënte imago van kantoor uitademt.

Onze aanpak

Black Lion ontwikkelde een structuur en design die de toch serieuzere materie op een interessante en duidelijke manier kan visualiseren. Alle advocaten worden weergegeven met hun bijhorende expertises, zodat dat je als potentiële cliënt makkelijk bij de juiste persoon terechtkomt.

Het resultaat

DLPA beschikt nu over een website die de moderne aanpak van het kantoor weerspiegelt. Via de site kan je makkelijk de advocaat vinden die je nodig hebt voor jouw specifiek probleem. De drempel om contact op te nemen is uiterst laag. Wens je als advocaat aan de slag te gaan bij een professioneel kantoor als DLPA, dan zul je bij de vacatures ook zien dat ze veel meer zijn dan een zoveelste advocatenkantoor. Het teamgevoel zit in hun DNA.