FBP

Tweedehandswagens van alle merken

Website voor VDC Car

Platform

Shuttle

Periode

September 2017

Onze rol

Design en ontwikkeling van de site

VDC Car heeft een uitgebreid aanbod tweedehandswagens van alle merken. Door hun nauwkeurige kwaliteitscontrole kunt u rekenen op een betrouwbare wagen en jaren zorgeloos rijplezier. 


Het team van VDC car staat garant voor een persoonlijke en doorgedreven dienstverlening.

webdesign-VDC-desktop-2.png
webdesign-VDC-desktop-3.png

De uitdaging

Hun oude site was gedateerd en niet mobielvriendelijk. Bovendien ontbrak een duidelijke structuur. Om het aanbod op de site efficiënt te beheren, pagina's aan te maken en aan te passen, zocht VDC Car ook een gebruiksvriendelijk en krachtig CMS.

Onze aanpak

Na een grondige analyse van de toenmalige site werd een volledig nieuwe structuur gebouwd waarbij een verbeterde gebruikservaring centraal stond. De zoekfunctionaliteit werd herdacht en geoptimaliseerd. VDC Car heeft een uitgebreid aanbod van tweedehandswagens. Om dit vanuit één overkoepelend systeem te kunnen beheren, is er een koppeling gemaakt met hun ERP-pakket. Dit zorgt ervoor dat VDC Car op een efficiënte en snelle manier wagens kan toevoegen en beheren.

Het resultaat

Een klassevolle site met focus op functionaliteit op elk toestel, waarbij de bezoeker via verschillende duidelijke call to actions snel een geschikte wagen kan vinden. De flexibiliteit van Shuttle laat VDC Car toe hun site mee te laten groeien met hun business. Bovendien is de site altijd technisch up-to-date, dankzij de gratis updates die Shuttle regelmatig krijgt.