FBP

Met meer dan 40 jaar ervaring de beste producent van aanbouwdelen voor alle merken.

Website voor Attec

Platform

Shuttle

Periode

September 2017

Onze rol

Design en ontwikkeling van de website

Attec International bvba heeft meer dan 40 jaar ervaring in aanbouwdelen voor alle merken. Vandaag is Attec trots op zijn assortiment van meer dan 100 aanbouwdelen waarmee alle markten bediend worden, zowel nationaal als internationaal.

webdesing-attec-desktop-1.png

De uitdaging

Doorheen de jaren is Attec gegroeid tot een gerenommeerd, professioneel, internationaal bedrijf. Deze uitstraling moet zichtbaar zijn in al hun vormen van communicatie.  Hun oude site gaf het professionele imago van het bedrijf niet meer goed weer en miste ook heel wat functionaliteit. Met lancering van hun nieuwe catalogus zijn ze ook op zoek gegaan naar een partner voor de website, om die naar een hoger niveau te tillen.

Onze aanpak

Bij een website met een productcatalogus is het cruciaal dat de bezoeker op een overzichtelijke manier informatie kan terug vinden en dit op gelijk welk toestel hij de site bezoekt. Na een grondige analyse van de site startten we met de wireframes voor de nieuwe site. Pas eens de flow en het gebruiksgemak van de site op punt stonden, werd gestart met het design. Door de grondige voorbereiding en de studie van de wireframes, samen met de klant, verliep het design- en ontwikkelproces erg vlot en kon de timing gerespecteerd worden.

Het resultaat

Een frisse website waarbij de online catalogus van Attec centraal staat. Bij Attec staat kwalitatieve klantenbeleving en -ondersteuning centraal. Met de nieuwe site geven ze hun klanten op een overzichtelijke manier informatie over hun producten en diensten.

webdesing-attec-phone-1.png
webdesing-attec-phone-2.png
webdesing-attec-phone-3.png