FBP

High-end event & entertainment agency

Website voor Criaturas

Platform

Shuttle

Periode

Oktober 2017

Onze rol

Design en ontwikkeling van de site

Criaturas is gespecialiseerd in het organiseren van unieke private en corporate events. High-end evenementen worden georganiseerd zowel op de Belgische markt als de internationale markt.

 

Met hun uitgebreid aanbod van professionele artiesten creëren ze de meest spectaculaire acts op maat.

webdesign-Criaturas-desktop-1.png
webdesign-Criaturas-desktop-2.png

De uitdaging

Criaturas had drie trage en verouderde sites, die bovendien niet responsive waren. Ze wilden een volledig nieuwe look & feel om hun aanbod meer tot zijn recht te laten komen. Daarnaast konden ze de inhoud van de site niet zelf aanpassen, wat regelmatige updates onmogelijk maakte.

Onze aanpak

Voor de drie sites werd een uniforme vormgeving ontwikkeld, met veel aandacht voor het visuele aspect. Criaturas beschikte al over spectaculaire beelden, waardoor we de website tot een hoog grafisch niveau konden tillen, terwijl het geheel overzichtelijk en functioneel bleef. Met Shuttle, ons web platform, kunnen ze heel makkelijk elk element op de site aanpassen.

Het resultaat

Drie visueel én functioneel krachtige sites, die op een erg gebruiksvriendelijke manier beheerd kunnen worden. De site straalt creativiteit en professionalisme uit, iets waar Criaturas voor staat.