FBP

Marktleider op gebied van stut- en schoringswerken

Website voor Stabil

Platform

Shuttle

Periode

Juni 2017

Onze rol

Design en ontwikkeling van de website

Stabil stut en schoort gevels en gemeenschappelijke scheidingsmuren en dit in nauw overleg met afbrekers, architecten en studiebureaus. Met hun ervaring en expertise brengen ze alle stut- en schoringswerken tot een goed einde.

 

Ze staan bekend om hun precieze metingen, waardoor onherroepelijke schade uitgesloten is. Stabil denkt met u mee en neemt de zorg voor alle schoringswerken uit uw handen.

 

Stabil BE: www.stabil.be

Stabil FR: www.stabil.fr

webdesign-Stabil-desktop-1.png

De uitdaging

Stabil contacteerde Black Lion om hun bestaande website, gericht op de Belgische markt, volledig te redesignen. Na een kick-off meeting werd er beslist om ook een Franstalige site te maken. Deze twee sites functioneren los van elkaar zodat de communicatie voor elk land afzonderlijk verloopt.

Onze aanpak

Eerst werd de bestaande site aangepakt, zowel qua lay-out als structuur. Na afwerking van deze Nederlandstalige site werd de Franstalige versie uitgewerkt. Deze site leunt zeer sterk aan bij de eerste. Het verschil zit hoofdzakelijk in het aanbod en de accentkleur.

 

Bij dit project konden wij als webbureau ferm met ons eigen web platform. Met Shuttle startten we namelijk vanuit een kopie van de Belgische site en werkten we daaruit verder om de Franstalige site te bouwen. Shuttle vergemakkelijkt het hele proces, wat een serieuze tijdswinst betekende.

Het resultaat

De bezoeker krijgt een duidelijk onderscheid tussen de Franse en Belgische markt. Zo kan Stabil focussen op beide markten. Elke site vertegenwoordigt een afzonderlijk communicatiemiddel. De volgende doelstelling van Stabil is om de naambekendheid van de nieuwe, Franstalige site te stimuleren.

webdesign-Stabil-phone-1.png
webdesign-Stabil-phone-2.png
webdesign-Stabil-phone-3.png